CASA AT

 

La casa es troba a la población de L’Ametlla del Vallès en un terreny amb una gran inclinació.

A l'est, un carrer amb un grup de cases residencials; a l'oest, vistes a la pineda. En aquest entorn, la intenció de l'edifici és donar l'esquena al trànsit rodat així com, obrir-se cap a les impressionants vistes del bosc.

Aprofitant les característiques de la parcel·la, vam colocar la zona d'aparcament a nivell de carrer per així situar els espais habitables a la planta -1, on hi ha un accès directe al jardí.  Així aconseguiem dotar a totes les habitacions de connexió visual directa a la pineda de L'Ametlla. Com tots els espais d'aquesta planta estan distribuïts en paral·lel, cada espai gaudeix de llum natural: banys, dormitoris, cuina, menjador i sala d'estar. L'únic espai situat a la planta d'accès principal és l'estudi, que té la doble funció d''espai coixí' entre aparcament i la sala d'estar. 

La casa té dues façanes. La façana del carrer és opaca, fosca, ondulada. Només consta d'una finestra i d'una porta, fet que aïlla els habitants dels peatons. La façana del jardí és totalment oposada a la del carrer; té grans finestres i és molt lluminosa. Les línies quebrades que la formen, així com la composició de les seves apertures, responen a la voluntat de dotar de llumnatural als espais habitables.  

 

 

TIPOLOGIA: HABITATGE UNIFAMILIAR

CLIENT: PRIVAT

SUPERFICIE: 370 

ANY: 2013

ESTAT: CONSTRUÏT

FOTOGRAFIA: JORDI SURROCA www.jordisurroca.com

 

PUBLICACIONS ONLINE:

 

DESIGNBOOM.com: http://www.designboom.com/architecture/private-house-in-lametlla-del-valles/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

ARCHITIZER.com: http://www.architizer.com/en_us/projects/view/private-house-in-lametlla/55875/#.UciU2T6wg0x

EUROPACONCORSI.comhttp://europaconcorsi.com/projects/234108-House-AJ

ARQ.COM.MXhttp://noticias.arq.com.mx/Detalles/15395.html#.UciUJz6wg0x

THE COOLISThttp://www.thecoolist.com/lametlla-house-by-mirag/

JOVARQ.comhttp://jovarq.com/mirag-millet-ramoneda/

URDesign.com: http://www.urdesign.it/index.php/2013/06/24/house-at-by-mirag-millet-ramoneda/

ARCHELLO.com: https://archello.com/project/house-in-lametlla-del-valles